archief

14 Feb 2011

Flamencogitarist in Kulturhus Epe

EPE - Op zondag 13 februari om 15.00 uur komt flamencogitarist Jeff Heijne optreden in het Kulturhus EGW in Epe om het genre ‘Wereldmuziek’ in te vullen.

Jeff Heijne vertelt daarbij over zijn passie voor de flamenco, een temperamentvolle stijl uit Andalusië (Zuid-Spanje). Jeff is momenteel eerstejaarsstudent aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij hoofdvak Flamenco volgt bij Eric Vaarzon Morel. Afgelopen zomer heeft hij een cursus gevolgd in Córdoba (Naturaleza y Forma de la guitarra flamenca), waar hij les had van Manolo Sanlucar, Manolo Franco, José Antonio Rodriguez en Paco Serrano. Tijdens zijn optreden zal hij zijn persoonlijke favorieten laten horen van o.a. Paco Serrano, Paco Peña, Juan Serrano, Eric Vaarzon Morel. En hij zal ook wat vertellen over de flamenco en de geschiedenis ervan. Uitgebreide informatie over Jeff Heijne is te vinden op www.jeffheijne.nl.

Het is belangrijk om vooraf te reserveren, en dat kan alleen via reservering@kulturhusepe.nl. In de e-mail dienen naam, datum van het optreden en het aantal personen doorgegeven te worden. De gereserveerde kaartjes kunnen 30 minuten voor aanvang van de voorstelling opgehaald worden. Kulturhus EGW is gevestigd aan de rondweg in Epe, Stationsstraat 25. Meer informatie over het Kulturhus is te vinden op www.kulturhusepe.nl.